sygard-storrvik.no 

Hyttene våre

På gården har vi fem utleiehytter, alle med eget bad med dusj og toalett. Vi har også en hytte på fjellet, Bessbue, som vi leier ut på ukesbasis.

Olastugu

Olastugu er 55m2 og har to soverom og bad. Ene soverommet har en dobbeltseng, og andre har en køyeseng. Det er kjøkkenkrok med stekeovn og kjøleskap i hytten, og det du trenger av kjøkkenredskaper. Det er mulighet for ekstraseng i hytten.

Max antall personer: 4 (+1)

Øisteinstugu

Øisteinstugu er 55m2 og har to soverom og bad. Ene soverommet har familiekøye (dobbeltseng nede og en enkeltseng i køyen over) og andre soverommet har en køyeseng. Det er kjøkkenkrok i hytten med det du måtte trenge av kjøkkenredskaper, samt oppvaskmaskin. Det er mulighet for ekstraseng i hytten.

Max antall personer: 5 (+1)

Smiu

Smiu er 50m2 med to soverom og bad. Begge soverommene har en dobbeltseng på hvert av rommene. Hytten har kjøkkenkrok med det du trenger av kjøkkenredskaper og oppvaskmaskin. Det er dessverre ikke mulig med ekstraseng i hytten.

Max antall personer: 4

Eldhuset

Eldhuset er vår originale gamle hytte som er fredet, på lik linje med de andre gamle husene på gården. Hytten ligger nederst på hyttetunet med fantastisk utsikt og rett ved hagen. Hytten er 40m2 med eget bad og to soverom, ene soverommet med dobbeltseng og andre med køyeseng. Hytten har fullt utstyrt kjøkkenkrok. Det er dessverre ikke mulig med ekstraseng i hytten.

Max antall personer: 4

veslestugu

Veslestugu er vår minste hytte, perfekt for en eller to personer. Hytten har en liten kjøkkenkrok med det du måtte trenge og egen dusj og bad. Det er dessverre ikke mulig med ekstraseng i hytten.

Max antall personer: 2